Vacanța ta de vis în Antalya

Plajele din Antalya sunt celebre pentru nisipul fin și apele cristaline, oferind o oportunitate minunată pentru înot, scufundări, surf și alte activități marine. Există numeroase plaje populare în Antalya, cum ar fi Konyaalti Beach, Lara Beach și Belek Beach.

Antalya este un oraș magnific situat pe coasta de sud a Turciei, cunoscut pentru frumusețea sa naturală și pentru moștenirea istorică și culturală bogată. Este considerat de mulți turiști ca fiind una dintre cele mai atractive destinații turistice din lume.

Vrei ofertă de vacanță în Antalya? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Alte atracții din Antalya

Caută vacanța ta în Antalya CHIAR ACUM!
Kaleiçi
Kaleiçi

Kaleiçi este o destinație turistică populară situată în partea de sud a Turciei, în orașul Antalya. Această zonă istorică a fost construită în jurul portului vechi din Antalya și a fost reabilitată în ultimii ani, devenind un loc de interes pentru turiști.

Muzeul Antalya
Muzeul Antalya

Muzeul Antalyei este una dintre cele mai importante atracții culturale din orașul Antalya, situat în partea de sud-vest a Turciei, pe coasta Mediteranei. Muzeul este situat într-o clădire veche din secolul al XVIII-lea, care a fost restaurată și extinsă pentru a găzdui colecția impresionantă de artefacte istorice și arheologice.

Yivli Minaret
Yivli Minaret

Yivli Minaret este o destinație turistică populară situată în orașul Antalya, din sud-vestul Turciei. Minaretul, care înseamnă "minaretul lucios", este o emblemă a orașului și a devenit un simbol iconic al Turciei.

Olympos Chimera
Olympos Chimera

Olympos Chimera este o destinație turistică populară situată în apropiere de orașul Antalya, din sud-vestul Turciei. Este un loc cu o istorie legendară și un peisaj impresionant, care atrage turiști din întreaga lume.