Belek - destinația pentru petrecerea unei vacanțe luxuriante și exclusiviste

Belek este o destinație turistică de lux, situată pe coasta Mediteraneană a Turciei, la aproximativ 30 de minute de mers cu mașină de orașul Antalya. Cele mai cunoscute atracții turistice ale orașului sunt plajele sale întinse și curate, pe care turiștii le pot explora și de care se pot bucură pe tot parcursul anului datorită climei calde și însorite a regiunii. În afară de plajele sale, Belek este, de asemenea, renumit pentru terenurile sale de golf de calitate mondială.

Vrei ofertă de vacanță în Belek? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Caută vacanța ta în Belek CHIAR ACUM!

Activități din Belek

Kadriye Beach
Kadriye Beach

Nisipul de pe plajă este presărat cu pietricele, iar intrarea în apă este destul de blândă pentru primii metri.

The Land of Legends
The Land of Legends

Acest parc tematic are o mulțime de atracții interesante, cum ar fi toboganele de apă, râuri, cascade, piscine cu valuri, zone de joacă pentru copii și multe altele.

Canionul Koprulu
Canionul Koprulu

Canionul Koprulu este o zonă naturală protejată și este una dintre cele mai populare destinații pentru turismul ecologic și de aventură în această regiune.

Cascada Ucansu
Cascada Ucansu

Este o cascada impresionanta, cunoscuta pentru peisajele sale pitoresti, cascada are o inaltime de aproximativ 20 de metri si se varsă într-un bazin natural, creat de-a lungul timpului de fluxurile de apa.