Halkidiki: Relaxare și recreere în mijlocul naturii

Situată în nordul Greciei, Halkidiki este o destinație turistică populară, cunoscută pentru plajele spectaculoase, natura sălbatică, apele cristaline și gastronomia tradițională. Peninsula se desfășoară în trei ramuri, fiecare având propria sa personalitate și atracții unice. Prima ramură, Kassandra, este locul perfect pentru turiștii care caută viața de noapte și plajele cu nisip fin. Aici veți găsi o mulțime de baruri, cluburi și restaurante, precum și plaje cu sporturi nautice și o varietate de opțiuni de cazare.

Vrei ofertă de vacanță în Halkidiki? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Caută vacanța ta în Halkidiki CHIAR ACUM!

Alte atracții din Halkidiki

Muntele Holomontas
Muntele Holomontas

Muntele Holomontas este una dintre cele mai impresionante atractii naturale din Grecia, oferind o priveliste spectaculoasa asupra Marii Egee si a zonei inconjuratoare. Situat in partea de est a Peninsulei Halkidiki, acest munte este o destinatie populara pentru cei pasionati de drumeții, natura si peisaje pitoresti.

Olynthos
Olynthos

Olynthos este un sit arheologic din regiunea Halkidiki din Grecia, situat la aproximativ 5 kilometri est de satul modern Moudania. Este unul dintre cele mai importante orase antice din regiune si o destinatie populara pentru turistii care doresc sa exploreze istoria si cultura Greciei.

Ouranoupoli
Ouranoupoli

Ouranoupoli este un orasel pitoresc situat in Peninsula Halkidiki din Grecia, la poalele Muntelui Athos si la gura de varsare a raului torrential Tripotamos in Marea Egee. Aceasta zona este cunoscuta pentru plajele sale superbe, manastirile istorice si atmosfera linistita si relaxanta.

Vourvourou
Vourvourou

Vourvourou este o destinatie de vacanta minunata situata in peninsula Halkidiki din nordul Greciei. Aceasta zona este cunoscuta pentru apele cristaline ale Marii Egee, plajele intinse cu nisip fin, insulele pitoresti si pentru peisajul montan spectaculos.