Explorează Hurgharda

Pentru cei care doresc să exploreze mai mult din cultura și istoria Egiptului, excursiile la templele și piramidele din apropiere sunt o opțiune minunată. De asemenea, există și opțiuni de excursii în deșert, unde turiștii se pot bucura de o plimbare cu cămilele și pot admira priveliști spectaculoase.

Hurghada este o destinație minunată pentru o vacanță relaxantă pe plajă, dar și pentru cei care doresc să exploreze mai mult din frumusețile și istoria Egiptului.

Vrei ofertă de vacanță Hurghada? Completează formularul de mai jos

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Alte atracții din Hurgharda

El Dahar
El Dahar

El Dahar este un cartier istoric din Hurgada, situat în partea de est a orașului. Acesta este adesea numit și "orașul vechi" și este cunoscut pentru atmosfera sa autentică, cu o serie de magazine și bazaruri care vând o varietate de produse, de la suveniruri la alimente locale.

Biserica Ortodoxa Copta
Biserica Ortodoxa Copta

Biserica Ortodoxa Copta din Hurghada este o biserică creștină, situată în orașul Hurghada din Egipt. Aceasta este una dintre cele mai mari biserici din Hurghada și are o arhitectură frumoasă și distinctivă, cu o cupolă mare și o cruce în vârf.

Moscheea Al Mina
Moscheea Al Mina

Moscheea Al Mina din Hurghada este situată pe malul mării Roșii, în cartierul Al Mina. Aceasta a fost construită în stil tradițional egiptean, cu un minaret înalt și o cupolă mare, în interior fiind o sală de rugăciune mare și spațioasă, cu podea acoperită cu covoare frumoase.

Marele Acvariu din Hurghada
Marele Acvariu din Hurghada

Marele Acvariu din Hurghada este una dintre principalele atracții turistice din Egipt, situată în apropierea orașului Hurghada, la malul Mării Roșii.Este unul dintre cele mai mari acvarii din lume, având o capacitate de aproximativ 1 milion de litri de apă și găzduind peste 1200 de specii de animale marine.