Lefkada: destinația ideală pentru un concediu de lux

Insula Lefkada este una dintre cele mai frumoase și pitorești destinații din Grecia, situată în Marea Ionică, la sud-vest de continentul grecesc. Insula este cunoscută pentru plajele sale spectaculoase, peisajele naturale uimitoare și istoria sa bogată și fascinantă. Este o destinație perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de frumusețea naturii, dar și pentru cei care sunt interesați de cultura și istoria Greciei.

Vrei ofertă de vacanță în Lefkada? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Caută vacanța ta în Lefkada CHIAR ACUM!

Alte atracții din Lefkada

Cascada Dimosari
Cascada Dimosari

Apa cristalina curge lin prin stanci inalte si formeaza un zgomot linistitor pe masura ce se prabuseste in gol. Vizitatorii pot ajunge la cascada urmand un traseu impresionant prin padurea umbroasa a Pindului. In timpul verii, vegetatia este luxurianta si verde, iar racoarea pe care o ofera umbra copacilor ofera o uimitoare senzatie de liniste.

Mănăstirea Faneromeni
Mănăstirea Faneromeni

Construită în secolul al XVII-lea, mănăstirea impresionează prin arhitectura sa frumoasă și prin istoria sa bogată. Vizitatorii pot admira frescele bizantine, sculpturile și alte artefacte de valoare, care sunt păstrate cu grijă în clădirea principală a mănăstirii. Pe lângă asta, mănăstirea găzduiește și o colecție de manuscrise rare, documente și obiecte de cult.

Plaja Megali Petra
Plaja Megali Petra

Plaja Megali Petra este o plajă fermecătoare situată în apropierea satului Ligia, pe insula grecească Lefkada, în Marea Ionică. Această plajă frumoasă este una dintre cele mai populare atracții turistice din insulă și atrage mii de vizitatori în fiecare an.

Agios Nikitas
Agios Nikitas

Agios Nikitas este un sat tradițional și fermecător situat pe insula grecească Lefkada, în Marea Ionică. Acest sat pitoresc este una dintre cele mai populare atracții turistice din insulă și atrage mii de vizitatori în fiecare an.