Relaxează-te la mare

Litoralul Românesc este renumit pentru plajele sale frumoase, cu nisip fin și apă limpede. Cele mai populare stațiuni sunt Mamaia, Eforie Nord, Neptun, Costinești, Vama Veche și Mangalia. În timpul sezonului estival, Litoralul Romanesc este o destinație preferată de turiștii români și străini care caută o vacanță relaxantă la plajă. Există o varietate de activități disponibile, cum ar fi sporturile acvatice, jocurile de plajă, croazierele pe mare și plimbările cu barca. Pe lângă plajă, Litoralul Romanesc oferă și alte atracții turistice, cum ar fi parcurile acvatice, terenurile de golf, muzeele, galeriile de artă și restaurantele cu specific local.

Vrei ofertă de vacanță pe Litoralul Românesc? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Caută vacanța ta pe Litoralul Românesc CHIAR ACUM!

Alte atracții de la Litoralul Românesc

Aqua Magic Mamaia
Aqua Magic Mamaia

Aqua Magic Mamaia este unul dintre cele mai populare parcuri acvatice din Romania, situat în stațiunea Mamaia, pe malul lacului Siutghiol. Acesta oferă o varietate de atracții și facilități pentru vizitatorii de toate vârstele.

Epava Evanghelia Costinesti
Epava Evanghelia Costinesti

Epava Evanghelia este un vechi vas comercial bulgăresc, care a fost scufundat în anul 1968 în urma unei coliziuni cu un alt vas. De atunci, epava a devenit o atracție turistică populară în zonă, fiind accesibilă pentru scufundări și explorare subacvatică.

Edificiul Bizantin Mangalia
Edificiul Bizantin Mangalia

Edificiul Bizantin a fost construit în secolul al VI-lea și este considerat unul dintre cele mai importante vestigii arheologice din Dobrogea. Edificiul a fost descoperit în anul 1959 în timpul lucrărilor de construcție ale stațiunii balneare Mangalia.

Delfinariu Constanta
Delfinariu Constanta

Delfinariul Constanța este un parc de animale situat în orașul Constanța, România, care se concentrează în principal pe delfini și alte animale marine. Acesta a fost deschis în anul 1972 și este considerat a fi primul delfinariu din România