Bucură-te de noi experiențe

Maldive nu înseamnă doar relaxare, ci și aventură și explorare. Turiștii pot să se bucure de excursii cu barca sau cu hidroavionul, în care pot admira din aer priveliști spectaculoase ale insulelor și ale lagunelor din jurul lor. De asemenea, turiștii pot să descopere cultura și tradițiile locale prin vizitarea satelor insulare și prin participarea la festivalurile și ceremoniile tradiționale. Este un loc magic, care oferă o experiență unică și memorabilă pentru cei care doresc să se bucure de frumusețea naturii și de confortul și luxul de care se pot bucura în timpul vacanței.

Vrei ofertă de vacanță în Maldive? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Caută vacanța ta în Maldive CHIAR ACUM!

Alte atracții din Maldive

Muzeul National al Maldivelor din Male
Muzeul National al Maldivelor din Male

Muzeul Național al Maldivelor din Male este un muzeu important din capitala Maldivelor. Acesta găzduiește o colecție impresionantă de artefacte care ilustrează istoria și cultura țării. Printre exponatele muzeului se numără obiecte din epoca pre-islamică, precum și elemente culturale specifice religiei islamice, care a devenit predominantă în Maldiva în secolul al XII-lea.

 Reciful Banana
Reciful Banana

Reciful Banana este un recif de corali situat în apropierea insulei Dhigali din Maldive. Turistii care viziteaza Reciful Banana pot explora aceasta zonă minunată cu echipament de snorkeling sau cu ajutorul ghizilor de scufundări și pot observa cu ușurință fauna marină diversă, coralii impresionanți și alte atracții subacvatice.

Centrul Islamic si Marea Moschee de Vinerea Mare
Centrul Islamic si Marea Moschee de Vinerea Mare

Centrul Islamic și Marea Moschee de Vinerea Mare este un important centru religios și cultural din capitala Maldivelor, Male. Moscheea a fost construită în stil tradițional islamic și prezintă arhitectură impresionantă, cu minarete înalte și o cupolă imensă. Vizitatorii pot explora interiorul moscheii și pot admira decorul elaborat și detaliile arhitecturale frumoase.

Lankan Manta Point
Lankan Manta Point

Lankan Manta Point este un loc popular de scufundări în Maldive. Aici, vizitatorii pot să se bucure de o experiență unică de snorkeling sau scufundări, într-un mediu natural fascinant, cu un număr mare al diavolilor de mare care înoată în apropiere. Lankan Manta Point oferă o experiență extraordinară pentru cei care iubesc viața marina și aventurile subacvatice.