Descoperă istoria fascinantă și obiectivele turistice ale insulei Mauritius

Mauritius este o insulă paradisiacă situată în Oceanul Indian, la aproximativ 2.000 de kilometri est de coasta Africii. Această destinație turistică populară este cunoscută pentru plajele sale spectaculoase, cu nisip fin și ape cristaline, dar și pentru bogata sa cultură și istorie. Insula Mauritius este acoperită cu vegetație luxuriantă și mărginită de recifuri de corali, ceea ce face ca turismul nautic să fie o activitate populară printre turiști.

Vrei ofertă de vacanță în Mauritius? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Caută vacanța ta în Mauritius CHIAR ACUM!

Alte atracții din Mauritius

Plaja Belle Mare
Plaja Belle Mare

Plaja Belle Mare este una dintre cele mai frumoase plaje din Mauritius. Acesta este un loc perfect pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bucure de soarele tropical al insulei. Plajă este situată pe coastade est a insulei și se întinde pe o lungime de aproximativ 10 kilometri. Cu nisipul sau fin și apele cristaline, Plajă Belle Mare este ideală pentru înot și snorkeling. Odată ce va aflați sub apă, veți fi uimiți de diversitatea vieții marine care se găsește în această zona.

Parcul National Black River Gorges
Parcul National Black River Gorges

Parcul Național Black River Gorges este un parc național situat în sud-vestul insulei Mauritius. Acesta este cel mai mare parc național din țară, cu o suprafață de peste 67 de kilometri pătrațiși este un loc ideal pentru a admira natură în toată splendoarea ei.Aici puteți admira peste 300 de specii de plante, inclusiv arbori înalți, orhidee rare și plante carnivore.

Insula Ile aux Cerfs
Insula Ile aux Cerfs

Insula Île aux Cerfs este una dintre cele mai populare atracții turistice din Mauritius. Acesta este o insula frumoasăsituată în estul insulei, la aproximativ 20 de minute cu barcă de coasta. Insula Île aux Cerfs este renumită pentru plajele sale frumoase cu nisip fin și ape cristaline. Aici puteți  va relaxați și  va bucurați de soareputeți  faceți baie în apă caldă și  admirați peisajele spectaculoase ale insulei.

Muzeul Blue Penny
Muzeul Blue Penny

Muzeul Blue Penny din Mauritius este una dintre cele mai importante atracții culturale ale insulei. Acest muzeu este dedicat istoriei și culturii insulei și găzduiește o colecție impresionantă de obiecte și artefacte. Una dintre atracțiile principale ale muzeului este faimoasa ștampila Blue Penny, una dintre cele mai rare și cele mai scumpe ștampile din lume.