Oază de relaxare la Marea Neagră - vacanță în Nessebar

Nessebar este o destinație turistică populară aflată pe malul Mării Negre, în Bulgaria. Orașul vechi al Nessebarului a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO datorită istoriei sale bogate și arhitecturii medievale bine conservate. Vizitatorii pot explora străzile înguste și pitorești ale orașului vechi, cu ziduri de piatră și case vechi de secole.

Vrei ofertă de vacanță în Nessebar? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Caută vacanța ta în Nessebar CHIAR ACUM!

Alte atracții din Nessebar

Muzeul Etnografic
Muzeul Etnografic

Muzeul Etnografic este una dintre cele mai fascinante atractii turistice din orasul nostru. Aceasta institutie culturala impresioneaza prin colectia sa impresionanta de obiecte si artefacte etnografice care ilustreaza viata si cultura comunitatilor istorice din Romania. Muzeul ofera o calatorie captivanta prin timp si spatiu, prin expunerea de costume traditionale, arme, unelte si alte obiecte de uz casnic utilizate de oameni din diverse regiuni si epoci istorice.

Fortăreața Mesembria
Fortăreața Mesembria

Fortăreața Mesembria este una dintre cele mai interesante atracții turistice din Bulgaria, situată pe malul Mării Negre. Această fortăreață este o mărturie a istoriei bogate a orașului Nessebar, care a fost un important port comercial în timpurile antice și medievale. Fortăreața Mesembria a fost construită în secolul al IV-lea î.Hr. de către coloniști greci și a fost folosită ca bază militară și comercială pentru a controla traficul naval din Marea Neagră. 

Plaja Nessebar
Plaja Nessebar

Plaja Nessebar este una dintre cele mai populare atractii turistice din Bulgaria si se afla pe malul Marii Negre, in apropierea orasului Nessebar. Cu nisipul sau fin si apele cristaline, aceasta plaja este un paradis pentru turistii care doresc sa se relaxeze, sa se scalde sau sa practice diferite sporturi acvatice. Plaja Nessebar se intinde pe o distanta de aproximativ 3 km si este inconjurata de frumoase hoteluri, restaurante si baruri, care ofera o multitudine de facilitati turistilor.

Piața Centrală
Piața Centrală

Piața Centrală este una dintre cele mai vibrante și aglomerate atracții turistice din orasul nostru. Acesta este un loc ideal pentru a te plimba și a descoperi culorile și mirosurile dintr-un târg autentic. Situată în centrul orașului, Piața Centrală este o destinație populară pentru cei care doresc să experimenteze cultura locală și să se bucure de produsele locale. Piața Centrală este un loc ideal pentru a cumpăra alimente proaspete, fructe și legume, carne, brânză și pâine proaspătă, dar și alte produse precum haine și accesorii tradiționale, suveniruri și obiecte de artizanat.