Destinație ideală pentru cei care caută o vacanță la plajă

Nisipurile de Aur este o stațiune turistică de pe coasta Mării Negre a Bulgariei, situată la aproximativ 17 km nord-est de orașul Varna. Acesta a devenit popular în special pentru plajele sale cu nisip fin, care se întind pe o lungime de 4 km și sunt considerate unele dintre cele mai frumoase din țară. Stațiunea oferă o gamă largă de activități turistice, cum ar fi sporturi nautice, golf, tenis și ciclism. De asemenea, Nisipurile de Aur este renumită pentru viața sa de noapte, cu o mulțime de baruri și cluburi care oferă muzică live și DJ.

Vrei ofertă de vacanță la Nisipurile de Aur? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Caută vacanța ta în Nisipurile de Aur CHIAR ACUM!

Alte atracții de la Nisipurile de Aur

Parcul Natural Nisipurile de Aur
Parcul Natural Nisipurile de Aur

Parcul Natural Nisipurile de Aur este o zonă protejată, situată pe coasta Mării Negre din Bulgaria. Parcul este o destinație populară pentru turiști datorită peisajelor sale pitorești și a faunei și florei variate. Aici se pot vedea păsări rare și protejate, cum ar fi pelicanul comun sau rața cu cap castaniu, precum și o gamă largă de plante, inclusiv orhidee și narcise.

Aquapolis Aqua Park
Aquapolis Aqua Park

Aquapolis Aqua Park este unul dintre cele mai populare parcuri acvatice din Nisipurile de Aur, Bulgaria. Parcul este situat în apropiere de plajă și oferă o mulțime de atracții pentru toată familia.Parcul are o varietate de tobogane și piscine, inclusiv o piscină cu valuri, o piscină pentru copii și tobogane de diferite dimensiuni și înălțimi.

Mănăstirea Aladja
Mănăstirea Aladja

Mănăstirea Aladja este o mănăstire rupestră situată în apropiere de stațiunea Nisipurile de Aur din Bulgaria. Este una dintre cele mai vechi mănăstiri din Bulgaria, fiind construită în secolul al X-lea. Mănăstirea este construită într-un sistem de peșteri, formându-se astfel o serie de încăperi, cum ar fi capele, camere de rugăciune, locuri de meditație și camere pentru călugări.

Palatul Regal Euxinograd
Palatul Regal Euxinograd

Palatul Regal Euxinograd este o clădire istorică situată pe malul mării Negre, la aproximativ 8 km nord de orașul Varna din Bulgaria. Palatul este construit într-un stil arhitectonic impresionant, amestecând elemente de arhitectură barocă, neoclasică și franceză. În interiorul său, se găsesc numeroase camere luxoase, fiecare fiind decorată cu mobilier și obiecte de artă prețioase.