Plimbă-te pe malul mării într-un oraș plin de viață - Paralia

Paralia este o stațiune de coastă în regiunea Pieria din Grecia, situată la poalele muntelui Olimp și la doar câțiva kilometri de orașul antic Dion. Această destinație turistică populară este cunoscută pentru plajele sale de nisip fin și pentru atmosfera sa vibrantă, care atrage turiști din întreaga lume. Plajele sunt principala atracție din Paralia, oferind turiștilor o serie de opțiuni pentru a se relaxa și a se bucura de soarele și marea. Plaja principală, cu o lungime de aproximativ 5 kilometri, este foarte curată și bine organizată, cu șezlonguri și umbrele pentru cei care doresc să se relaxeze confortabil.

Paralia - destinația ideală pentru familii cu copii

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Caută vacanța ta în Paralia CHIAR ACUM!

Alte atracții din Paralia

Meteora
Meteora

Meteora este o destinație turistică populară din Grecia, cunoscută pentru peisajele sale spectaculoase și pentru cele șase mănăstiri construite pe stânci impresionante. Aceste stânci unice au fost formate cu peste 60 de milioane de ani în urmă, prin procesul de eroziune a apei și vântului, iar astăzi reprezintă o atracție turistică fascinantă.

Muntele Olympia
Muntele Olympia

Muntele Olimp, cunoscut și sub numele de Muntele Olimpia, este una dintre cele mai mari atracții turistice din Grecia și reprezintă locul de naștere al Jocurilor Olimpice antice. Acest munte se ridică la o altitudine de 2.917 metri și este situat în regiunea Peloponez, în sud-vestul Greciei.

Aquaparc din Salonic
Aquaparc din Salonic

Aquaparc-ul din Salonic este o destinație populară pentru turiștii care călătoresc în Grecia și caută distracție și relaxare într-un mediu acvatic. Parcul este situat în apropierea orașului Salonic, în nordul Greciei, și oferă o gamă largă de atracții pentru turiști de toate vârstele.

Castelul din Platamonas
Castelul din Platamonas

Castelul din Platamonas, situat în nordul Greciei, este una dintre cele mai impresionante fortificații medievale din țară și o atracție turistică populară pentru turiștii care vizitează regiunea. Castelul a fost construit în secolul al XIII-lea de către cruciați, care doreau să protejeze zona de invazia turcilor și a altor forțe inamice.