O excursie în insulele pitorești din apropierea Rhodosului - Simi, Tilos și Halki

Insula Rhodos este o destinație turistică populară situată în partea de est a Mării Egee, în apropierea coastei Turciei. Acesta este locul unde se întâlnesc istoria, cultura și natura, creând un cadru ideal pentru turiștii care doresc să descopere frumusețile insulei. Unul dintre cele mai populare locuri de vizitat în Rhodos este orașul vechi, situat în partea de nord a insulei. Aici, turiștii pot descoperi frumusețea istorică a insulei, cu străduțe înguste pavate cu piatră și cu clădiri vechi de peste 500 de ani.

Vrei ofertă de vacanță în Rhodos? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Caută vacanța ta în Rodos CHIAR ACUM!

Alte atracții din Rodos

Colosul din Rhodos
Colosul din Rhodos

Colosul din Rhodos este una dintre cele șapte minuni ale lumii antice și a fost o statuie gigantică a zeului grec Helios, ridicată la intrarea portului Mandraki din orașul Rhodos, Grecia. Statuia, realizată din bronz, a fost ridicată în anul 280 î.Hr., în timpul perioadei elenistice și a rămas una dintre cele mai impresionante lucrări de artă ale antichității timp de mai mult de 50 de ani.

Valea fluturilor din Rhodos
Valea fluturilor din Rhodos

Valea fluturilor din Rhodos este o atracție turistică populară situată în partea de vest a insulei Rhodos, în apropierea satului Petaloudes. Este un parc natural unic, cunoscut pentru populația de fluturi rare care își fac cuib în această zonă în timpul sezonului de vară. Fluturii de la Valea fluturilor din Rhodos sunt numiți fluturi de noapte Panaxia Quadripunctaria, cunoscuți și sub numele de fluturi tigrati.

Templul Afroditei Rhodos
Templul Afroditei Rhodos

Templul Afroditei din Rhodos a fost unul dintre cele mai frumoase temple ale Greciei antice. A fost construit în secolul al treilea înainte de Hristos și a fost dedicat zeiței grecești a frumuseții și a dragosteiAfrodita. Acest templu a fost un loc important de pelerinaj și de cult pentru mulți greci antici și a fost cunoscut pentru frumusețea și rafinamentul sau.

Acvariul din Insula Rhodos
Acvariul din Insula Rhodos

Acvariul din Insula Rhodos este o atracție turistică popularăsituată în apropierea plajei Elli. Acesta oferă o experiență unică de explorare a vieții subacvatice, prezentând o varietate impresionantă de specii de animale și plante acvatice. Acvariul are o colecție impresionantă de pești tropicali, rechini, meduze și alte creaturi marine fascinante.