Gamă variată de activități pentru turiști

Sharm El Sheikh este o destinație turistică fascinantă, oferind o combinație unică de relaxare, aventură și cultură, și este perfectă pentru cei care doresc să experimenteze tot ce Egiptul are de oferit. Este cunoscută și pentru viața sa de noapte vibrantă, oferind o gamă largă de baruri, cluburi și restaurante pentru a savura mâncarea locală. De asemenea, există o mulțime de sporturi acvatice disponibile, precum scufundări, snorkeling, surfing și kitesurfing, care sunt ideale pentru cei care doresc să experimenteze adrenalina.

Vrei ofertă de vacanță în Sharm el Sheikh? Completează formularul de mai jos

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Alte atracții din Sharm El Sheikh

Parcul Național Ras Mohammed
Parcul Național Ras Mohammed

Parcul Național Ras Mohammed este unul dintre cele mai frumoase și mai populare parcuri naționale din lume, cu o suprafață de aproximativ 480 de kilometri pătrați. Parcul este cunoscut pentru frumusețea sa naturală, cu plaje cu nisip fin, stânci spectaculoase și recife de corali uimitoare.

Site-ul de scufundări Thistlegorm
Site-ul de scufundări Thistlegorm

Site-ul de scufundări Thistlegorm constă în epava unui vas britanic care a fost scufundat în timpul celui de-al doilea război mondial, în 1941. Epava este acum acoperită de corali și este un loc de hrănire și de adăpost pentru o varietate de specii marine, precum rechini, broaște țestoase, carangide și alte viețuitoare colorate.

Excursie de o zi la mănăstirea Sf. Ecaterina
Excursie de o zi la mănăstirea Sf. Ecaterina

Excursia de o zi la mănăstirea Sf. Ecaterina din Sham El Sheikh este o experiență memorabilă pentru turiștii care vizitează Egiptul. Mănăstirea, situată în inima munților Sinai, este considerată unul dintre cele mai importante locuri de pelerinaj din lume.

Piața veche a orașului Sharm
Piața veche a orașului Sharm

Piața veche din orașul Sharm El Sheikh este un loc vibrant și plin de culoare. Aici se găsesc o varietate de magazine și bazaruri, de la bijuterii și haine tradiționale, la produse de artizanat local și suveniruri. Acest loc este o experiență autentică a culturii egiptene, cu parfumuri exotice și arome de condimente care umplu aerul.