Vino să te bucuri de aerul proaspăt de mare și de soarele cald la Sunny Beach

Sunny Beach este o stațiune turistică situată pe coasta de est a Bulgariei, la aproximativ 35 de kilometri nord de orașul Burgas. Plaja de nisip fin, care se întinde pe o distanță de 8 kilometri, este una dintre cele mai populare atracții ale stațiunii. Pe lângă plajă, Sunny Beach oferă o gamă largă de activități de agrement, cum ar fi sporturi nautice, tenis, minigolf și bowling.

Vrei ofertă de vacanță în Sunny Beach? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Caută vacanța ta în Sunny Beach CHIAR ACUM!

Alte atracții de la Sunny Beach

Parcul de distractii Luna Park
Parcul de distractii Luna Park

Parcul de Distractii Luna Park din Sunny Beach este o atractie populara pentru turistii care viziteaza statiunea. Acesta este situat la cateva minute de mers pe jos de plaja si ofera o varietate de activitati si atractii distractive pentru persoanele de toate varstele.

Pista de karting Sunny Beach
Pista de karting Sunny Beach

Pista de karting Sunny Beach este o destinație populară în stațiunea Sunny Beach. Pista are o mulțime de curbe, rampe și linii drepte pentru a oferi o experiență de conducere captivantă și plină de adrenalină. Există diferite tipuri de karturi disponibile, potrivite pentru toate vârstele și nivelurile de experiență.

Parcul de camile
Parcul de camile

Parcul de Camile este unul dintre cele mai populare puncte turstice din Sunny Beach. Parcul este cunoscut pentru gradinile sale frumos ingrijite, care ofera o oaza de liniste si verdeata in mijlocul agitatiei de pe plaja. Astăzi, parcul are peste 300 de specii de camilii și alte flori rare și este deschis pentru vizitare pe tot parcursul anului.

Action Aquapark
Action Aquapark

Action Aquapark din Sunny Beach este cel mai mare parc acvatic din Bulgaria. Action Aquapark oferă o varietate de tobogane și piscine pentru toate vârstele și preferințele, precum și facilități de relaxare, cum ar fi plajele artificiale, râurile leneșe și zonele de odihnă. Există și o zonă specială pentru copii, cu tobogane și jocuri acvatice adaptate nevoilor lor.