Explorează cultură și istorie pe insula Tenerife: o destinație turistică pentru toți

Tenerife este una dintre cele mai populare și atractive insule din arhipelagul Canare din Spania. Acest loc minunat îți oferă o combinație perfectă între relaxare și aventură, oferind o gamă largă de activități și atracții turistice pentru toți cei care își doresc să experimenteze frumusețea insulei. Plajele Tenerifei sunt cu siguranță atracția principală a insulei, cu nisip alb și fin și ape cristaline, perfecte pentru înot și scufundări.

Vrei ofertă de vacanță în Tenerife? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Caută vacanța ta în Tenerife CHIAR ACUM!

Alte atracții din Tenerife:

Loro Parque
Loro Parque

Loro Parque este una dintre cele mai populare atracții turistice din Tenerife, fiind un parc de animale și grădină botanică situat în orașul Puerto de la Cruz. Parcul este cunoscut pentru varietatea sa impresionantă de specii de animale, inclusiv păsări exotice, delfini, pinguini, urși panda roșii și chiar lei.

Siam Park
Siam Park

Siam Park este un parc acvatic de top din Tenerife, situat în sudul insulei, în apropierea stațiunii turistice Costa Adeje. Acest parc impresionant este inspirat de cultura thailandeză și este considerat cel mai mare parc acvatic din Europa. Siam Park este o destinație ideală pentru familiile cu copii, dar și pentru tinerii aventurieri care caută o experiență plină de adrenalină.

Piramidelor din Güímar
Piramidelor din Güímar

Piramida din Güímar este una dintre cele mai fascinante atracții turistice din Tenerife, situată în localitatea Güímar, în partea de sud-est a insulei. Aceste piramide sunt un ansamblu de structuri de piatră care amintesc de celebra piramidă din Egipt, dar care au fost construite de către populațiile indigene ale insulei Canare înainte de sosirea europenilor. 

Orotava
Orotava

Orotava este o destinație turistică populară din Tenerife, situată în partea de nord a insulei, în apropiere de stațiunea Puerto de la Cruz. Orașul istoric și pitoresc este cunoscut pentru casele sale coloniale, grădinile și monumentele impresionante, precum și pentru clima sa plăcută și peisajele deosebite.