Relaxare și vindecare în cele mai bune centre spa ale Thailandei

Thailanda este o destinație turistică populară cunoscută pentru frumusețea sa naturală, cultura bogată și ospitalitatea prietenoasă a locuitorilor săi. Situată în sud-estul Asiei, Thailanda are o istorie bogată, cu o moștenire culturală impresionantă și o gamă variată de atracții turistice. O plimbare prin Bangkok, capitala Thailanda, te va introduce în lumea vibrantă a orașului, cu temple strălucitoare, piețe pline de viață și arhitectură modernă.

 

 

 

Vrei ofertă de vacanță în Thailanda? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Caută vacanța ta în Thailanda CHIAR ACUM!

Alte atracții din Thailanda

Wat Pho
Wat Pho

Wat Pho sau Templul lui Buddha Culcat, este cel mai mare și cel mai vechi templu din Bangkok. Aici se află una dintre cele mai mari statui cu Buddha și este unul dintre simbolurile orașului. Statuia este aurită, lungă de 46 de metri și înaltă de 15 metri.

Piața Plutitoare
Piața Plutitoare

Piața Plutitoare este situată la 100 km de Bangkok. Turiștiii pot vedea aici localnicii care vin cu bărcile pentru a vinde diverse produse. În această zonă traficul pe apă este preponderent, fiind mai intes decât cel de pe străzile marilor orașe.

 Chiang Mai
Chiang Mai

Chiang Mai este un oraș cu o moștenire culturală unică, ce te va purta adânc în istorie. Pe lângă templele antice, frumusețea naturii completează perfect peisajul de vis al orașului, ceea ce îl face să fie un loc foarte popular pentru vizitatori.

Mae Kampong
Mae Kampong

Mae Kampong este un sat situat la 1300 m altitudine și este înconjurat de vegetație, în preajma satului se regăsesc plantațiii de ceai și cafea. Satul este un monument reprezentativ pentru cultura thai nordică.