Thassos - insula pitorească a Greciei: locul perfect pentru o vacanță de vară

Thassos este o destinație ideală pentru cei care doresc să se relaxeze pe plajă și să se bucure de soarele grecesc. Insula are numeroase plaje de nisip fin și apă cristalină, cum ar fi plajele Golden Beach, Paradise Beach și Aliki Beach, care sunt considerate printre cele mai frumoase din Grecia. Aici, turiștii pot face plajă, să se scalde în apele turcoaz și să se bronzeze pe plajă în timp ce se relaxează cu o băutură răcoritoare.

Vrei ofertă de vacanță în Thassos? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Caută vacanța ta în Thassos CHIAR ACUM!

Alte atracții din Thassos

Giola
Giola

Micuța lagună de smarald are forma unei inimi, iar apa verde-turcoaz contrastează puternic cu albul stâncilor din jur și cu albastrul mării. Se poate face plajă pe stânci, însă țineți minte că aici nu există umbrele sau alte sursă de umbră.

Ipsarion
Ipsarion

Dacă sunteți aventuroși și căutați experiențe cât mai diferite, vârful muntelui Ipsarion (aflat la 1204 de metri de nivelul mării) poate fi o provocare pentru majoritatea dintre noi. Cel mai bun punct de plecare într-o drumeție pe Ipsarion este Potamia (o localitate mică), pe un traseu de aproximativ 14 km, marcat cu punct roșu

Galeria de artă Kappa
Galeria de artă Kappa

La Galeria de artă Kappa veți întâlni toate formele de artă: Pictură, Sculptură, Ceramica, Construcții, Fotografie și Bijuterii. Galeria de artă Kappa este o atracție populară din Thassos, care oferă vizitatorilor un mediu meditativ și distractiv.

Satul Maries
Satul Maries

Este situat într-o vale, chiar la sud de masivul Muntelui Ipsarion, la aproximatic 200 m altitudine. Satul are un aer aparte și este alegerea ideală pentru cei care caută liniște și aer curat. În Maries există doar câteva taverne în centrul orașului, umbrite de copaci bătrâni, unde veți simți efectiv nevoia de a sta în liniște, savurând preparate locale.