Plimbări romantice pe plajele izolate din Zakynthos

Insula grecească Zakynthos este o destinație turistică populară, cunoscută pentru frumusețea sa naturală, plajele spectaculoase și viața maritimă vibrantă. Situată în Marea Ionică, această insulă este una dintre cele mai frumoase destinații din Grecia și este renumită pentru peisajele sale deosebit de pitorești. Cu o linie de coastă lungă și numeroase plaje, este o destinație ideală pentru turiștii care doresc să se relaxeze pe plajă și să se bucure de soarele cald al Mediteranei. 

Vrei ofertă de vacanță în Zakynthos? Completează formularul de mai jos:

 

Rezervă-ți vacanța chiar ACUM!

Trebuie să fiți de acord cu condițiile de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal.

Caută vacanța ta în Zakynthos CHIAR ACUM!

Alte atracții din Zakynthos

Epava Navagio
Epava Navagio

Epava Navagio, cunoscută și sub numele de Plaja Naufragiaților, este una dintre cele mai faimoase atracții turistice din insula Zakynthos din Grecia. Această plajă pitorească este situată într-o mică insulă din Golful Smugglers, pe coasta de vest a insulei Zakynthos.

Blue Caves
Blue Caves

Pe insula Zakynthos din Grecia, există o altă atracție turistică impresionantă numită "Peșterile Albastre" sau "Blue Caves". Acestea sunt un complex de peșteri înalte și arcuite, care se află pe coasta de nord-vest a insulei. Blue Caves este numit astfel datorită culorii albastre strălucitoare a apei din interiorul peșterilor.

Gerakas
Gerakas

Plaja Gerakas este una dintre cele mai pitorești plaje din insula Zakynthos din Grecia și o atracție turistică populară pentru turiștii care doresc să se bucure de frumusețea naturală a insulei. Plaja se află pe coasta de sud-est a insulei, la aproximativ 16 km de orașul Zakynthos. Gerakas este cunoscută pentru nisipul fin și auriu și pentru apele cristaline și liniștite, care sunt ideale pentru înot și snorkeling.

Marathonissi
Marathonissi

Insula Marathonissi este o destinație pitorească situată în partea de sud a insulei Zakynthos din Grecia. Aceasta este o insulă mică și izolată, cu plaje de nisip fin, ape cristaline și peisaje idilice. Marathonissi este cunoscută pentru forma sa ușor curbată, care o face să arate ca o broască țestoasă din anumite unghiuri.