Complex Balnear Cozia - Oferta Revelion - Inscrieri Timpurii 14.11.2022

Calimanesti Caciulata Romania
Complexul Balnear Cozia este compus din 3 corpuri hoteliere (Corp Caciulata, Corp Cozia si Corp Oltul) si este situat pe malul drept al raului Olt, in statiunea Calimanesti-Caciulata.

Facilitati complex: dispune de 630 camere duble (twin sau matrimoniale) si 18 apartamente, cate un restaurant si un bar de zi in fiecare corp, 5 sali de conferinte cu dotarile corespunzatoare (in total aproximativ 220 de locuri), 1 sala polivalenta cu 220 de locuri, Baza de tratament ultramoderna, 3 piscine interioare si 2 exterioare cu apa termala, Aquapark modern (piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalatii moderne de hidroterapie, jeturi de apa, jacuzzi, sauna si restaurant cu linie de autoservire).

Facilitati camere: TV color, cablu, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.

~
Oferta include: - cazare si pensiune completa (inclusiv cina de Revelion si cina Carnaval). Informatii suplimentare: - serviciile incep cu cina in ziua sosirii si se incheie cu micul dejun in ziua plecarii. Servicii neincluse cu plata la receptie: - acces la piscinele Aqua Park Cozia; - salinoterapie; - acces parcare. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Oferta include:
- cazare si pensiune completa (inclusiv cina de Revelion si cina Carnaval).

Informatii suplimentare:
- serviciile incep cu cina in ziua sosirii si se incheie cu micul dejun in ziua plecarii.

Servicii neincluse cu plata la receptie:
- acces la piscinele Aqua Park Cozia;
- salinoterapie;
- acces parcare.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Complex Balnear Cozia - Oferta Revelion - Inscrieri Timpurii 14.11.2022, Calimanesti-Caciulata, Romania