Complexul Balnear Cozia este compus din 3 corpuri hoteliere (Corp Caciulata, Corp Cozia si Corp Oltul) si este situat pe malul drept al raului Olt, in statiunea Calimanesti-Caciulata.

Facilitati complex: dispune de 630 camere duble (twin sau matrimoniale) si 18 apartamente, cate un restaurant si un bar de zi in fiecare corp, 5 sali de conferinte cu dotarile corespunzatoare (in total aproximativ 220 de locuri), 1 sala polivalenta cu 220 de locuri, Baza de tratament ultramoderna, 3 piscine interioare si 2 exterioare cu apa termala, Aquapark modern (piscine interioare si exterioare dotate cu tobogane, instalatii moderne de hidroterapie, jeturi de apa, jacuzzi, sauna si restaurant cu linie de autoservire).

Facilitati camere: TV color, cablu, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.

~
Servicii incluse: - cazare; - masa in sistem card valoric (pana in 13.05.2021: 50 lei/zi/adult, 27.5 lei/zi copil <13.99 ani / in perioada 14.05-15.09.2021: 55 lei/zi/adult, 27.5 lei/zi copil <13.99 ani) - (evidentiata pe voucher la rubrica "Servicii secundare incluse" ca "Masa oferta tratament ~ Complex Balnear Cozia"); - tratament 2 proceduri/zi/adult; - consultatie medicala. Informatii tratament: - pentru sejur de 6 nopti: 5 zile de tratament incluse; - pentru sejur de 9 nopti: 7 zile de tratament incluse; - pentru sejur de 12 nopti: 10 zile de tratament incluse; - pentru sejur de 16 nopti: 12 zile de tratament incluse. Informatii suplimentare: - program baza tratament ~ Luni - Vineri; - pentru a beneficia de aceasta oferta turistii trebuie sa prezinte la sosire un bilet de trimitere de la medicul de familie / medicul specialist utilizat in sistemul de asigurari sociale de sanatate si cardul de sanatate. Persoanale care prezinta un bilet de trimitere de la medic si cardul de sanatate primesc BONUS 2 proceduri/zi; - copiii, indiferent de varsta, NU au tratament inclus. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- cazare 6 nopti;
- masa in sistem card valoric (pentru sejururi pana in 15.09 inclusiv: 55 lei/zi/adult si 27.5 lei/zi/copil <13.99 ani, iar pentru sejururi incepand cu 16.09: 55 lei/zi/adult si 30 lei/zi/copil <13.99 ani) - (evidentiata pe voucher la rubrica "Servicii secundare incluse" ca "Masa oferta tratament ~ Complex Balnear Cozia");
- tratament 5 zile (2 proceduri/zi/adult);
- consultatie medicala.

Informatii suplimentare:
- program baza tratament ~ Luni - Vineri;
- pentru a beneficia de aceasta oferta turistii trebuie sa prezinte la sosire un bilet de trimitere de la medicul de familie / medicul specialist utilizat in sistemul de asigurari sociale de sanatate si cardul de sanatate. Persoanale care prezinta un bilet de trimitere de la medic si cardul de sanatate primesc BONUS 2 proceduri/zi;
- copiii, indiferent de varsta, NU au tratament inclus.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Complex Balnear Cozia - Oferta Tratament, Calimanesti-Caciulata, Romania