Grand Hotel Minerva Resort & SPA este situat in centrul statiunii Baile Herculane,la 34 km de Drobeta Turnu-Severin si la 130 km de Aeroportul International Timisoara.

Facilitati hotel: lounge & lobby bar, 2 restaurante, terasa, doua sali de conferinte, club pentru copii, centru spa (cada cu hidromasaj si sauna, alte facilitati de wellness contracost), sala de fitness, piscina, baza tratament, receptie non-stop, Wi-Fi gratuit, lift, parcare gratuita.

Facilitati camere: TV LCD, Wi-Fi gratuit, telefon, minibar, seif, aer conditionat, uscator de par, uscator de haine, fier de calcat, unele camere au zona de relaxare.

~
Servicii incluse: - 9 nopti cazare cu demipensiune bufet (mic dejun + cina); - tratament 8 zile* 4 proceduri terapeutice/adult + 1 consulatie medicala; - acces gratuit la Armonia Spa: piscina, fitness, jacuzzi, bai Kneipp, 5 saune. Informatii suplimentare: - se intra cu cina si se iese cu mic dejun; - turistii trebuie sa se prezinte cu trimiterea de la medicul de familie sau medicul specialist; - tratamentele se efectueaza de luni pana sambata inclusiv; - procedurile se stabilesc direct de medicul balneo, nu se pot schimba decat la solicitarea si sub aprobarea acestuia; - copiii, indiferent de varsta, NU au tratament inclus; - taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 9 nopti cazare cu demipensiune bufet (mic dejun + cina);
- tratament 8 zile* 4 proceduri terapeutice/adult + 1 consulatie medicala;
- acces gratuit la Armonia Spa: piscina, fitness, jacuzzi, bai Kneipp, 5 saune.

Informatii suplimentare:
- se intra cu cina si se iese cu mic dejun;
- turistii trebuie sa se prezinte cu trimiterea de la medicul de familie sau medicul specialist;
- tratamentele se efectueaza de luni pana sambata inclusiv;
- procedurile se stabilesc direct de medicul balneo, nu se pot schimba decat la solicitarea si sub aprobarea acestuia;
- copiii, indiferent de varsta, NU au tratament inclus;
- taxa de statiune NU este inclusa in tarife si se achita la receptie, in momentul cazarii.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Minerva Grand Hotel Resort & Spa - Balneo Minerva - Demipensiune - 9 nopti, Baile Herculane, Romania