Balvanyos Resort este situat pe DN 11C, intre Baile Tusnad si Targu Secuiesc.

Facilitati hotel: 3 restaurante, terasa, lobby bar, muzica/spectacol live, centru SPA (piscine, saune, baie cu aburi, camera de sare, masaj, tratamente corporale, etc.), sala de fitness, pista de alergare, inchirieri biciclete, parc de aventura, jocuri (darts, biliard, tenis de masa), miniferma de animale, teren multifunctional de sport, room service, WI-FI gratuit, lift, parcare gratuita.

Facilitati camere: aer conditionat, minibar, aparat de cafea, TV LCD, telefon, baie proprie cu dus, uscator de par, seif, WI-FI gratuit, camerele duble superioare si apartamentele cu 2 dormitoare au balcon.

~
Servicii incluse: - 5 nopti cazare cu mic dejun; - masa in sistem fisa cont de 20 euro/zi/adult (pranz sau cina) utilizabila in restaurantele resortului ( evidentiata pe voucher la rubrica " Servicii secundare incluse" ca Fisa cont ~ Grand Hotel Balvanyos; - acces gratuit la circuitul termal din Grand Santerra SPA; - 1 consultatie initiala efectuata de catre medicul balneolog in ziua de Luni (inclusa doar pentru primii 2 adulti); - 5 zile de tratament cu 3 proceduri/zi/adult (Luni-Vineri), la recomandarea medicului balneolog (inclus doar pentru primii 2 adulti); Informatii suplimentare: - copiii indiferent de varsta NU au inclusa fisa cont. In cazul in care se doreste fisa cont pentru copii, aceasta trebuie selectata in momentul efectuarii rezervarii; - copiii indiferent de varsta NU au tratament inclus; - procedurile medicale din cadrul pachetului sunt recomandate la tratarea afectiunilor: cardiovasculare, locomotorii, neuro-endocrine si respiratorii. - proceduri medicale recomandate: hidroterapie/piscina sarata, kinetoterapie/masaj terapeutic, impachetari la cald, camera salina, magnetoterapie,laseroterapie, ultrasunete, electroterapie. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2. Incepand cu 25.10.2021, cf. H.G. 1130/22.10.2021 in hoteluri, restaurante, baruri, piscine, sali de fitness participarea este permisa doar pentru persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului SARS-CoV-2 si pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi si a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Grand Hotel Balvanyos - Oferta Tratament "Pamant Vindecator", Balvanyos, Romania