Balvanyos Resort este situat pe DN 11C, intre Baile Tusnad si Targu Secuiesc.

Facilitati hotel: 3 restaurante, terasa, lobby bar, muzica/spectacol live, centru SPA (piscine, saune, baie cu aburi, camera de sare, masaj, tratamente corporale, etc.), sala de fitness, pista de alergare, inchirieri biciclete, parc de aventura, jocuri (darts, biliard, tenis de masa), miniferma de animale, teren multifunctional de sport, room service, WI-FI gratuit, lift, parcare gratuita.

Facilitati camere: aer conditionat, minibar, aparat de cafea, TV LCD, telefon, baie proprie cu dus, uscator de par, seif, WI-FI gratuit, camerele duble superioare si apartamentele cu 2 dormitoare au balcon.

~
Servicii incluse: - 3 nopti cazare; - cina Pomana Porcului cu vinoteca la restaurantele Forest si GastroLab in 30.12.2022; - cina festiva de Revelion cu open bar si vinoteca, muzica live si DJ, foc de artificii si sampanie de Anul Nou in 31.12.2022; - brunch de Anul Nou si Cina festiva de Anul Nou (Sf. Vasile) cu vinoteca, muzica live si DJ. Programe optionale gratuite (in timpul liber): - acces la circuitul termal din Grand Santerra Spa (in functie de reglementarile si restrictiile in vigoare), acces la sala de fitness, biliard si tenis de masa; - loc de joaca pentru copii; - drumetii cu ghid la atractiile turistice in imediata apropiere; - posibilitate de sanius in zona Lacului Sfanta Ana. Servicii contra cost: - pranz a’ la carte in restaurantele Forest, Fork sau GastroLab (in 30 și 31 decembrie). - masaje si alte tratamente Spa. Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

Servicii incluse:
- 3 nopti cazare;
- cina Pomana Porcului cu vinoteca la restaurantele Forest si GastroLab in 30.12.2022;
- cina festiva de Revelion cu open bar si vinoteca, muzica live si DJ, foc de artificii si sampanie de Anul Nou in 31.12.2022;
- brunch de Anul Nou si Cina festiva de Anul Nou (Sf. Vasile) cu vinoteca, muzica live si DJ.

Programe optionale gratuite (in timpul liber):
- acces la circuitul termal din Grand Santerra Spa (in functie de reglementarile si restrictiile in vigoare), acces la sala de fitness, biliard si tenis de masa;
- loc de joaca pentru copii;
- drumetii cu ghid la atractiile turistice in imediata apropiere;
- posibilitate de sanius in zona Lacului Sfanta Ana.

Servicii contra cost:
- pranz a’ la carte in restaurantele Forest, Fork sau GastroLab (in 30 și 31 decembrie).
- masaje si alte tratamente Spa.

Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Grand Hotel Balvanyos - Oferta Revelion, Balvanyos, Romania