Balvanyos Resort este situat pe DN 11C intre Baile Tusnad si Targu Secuiesc.

Facilitati hotel: camere duble standard si superioare, junior suite, apartamente, 3 restaurante (Fork, Forest, Gastro Lab), terasa, lobby bar, Grand Santerra Spa (piscina exterioara si piscina interioara wellness cu apa de izvor, bazin cu hidromasaj cu apa sarata, bazin cu hidromasaj cu apa de izvor, bazine kneipp, piscina pentru copii, sauna ruseasca, camera salina, masaj, sala de fitness, Spa Café, zona de relaxare), parc de aventura, zid de escalada, tir cu arcul, miniferma de animale, teren multifunctional de sport, tenis de masa, biliard, darts, Wi-Fi in spatiile comune, parcare proprie gratuita (in limita locurilor disponibile).

Facilitati camere: minibar, TV, baie proprie cu dus, seif, Wi-Fi. Camerele duble superioare si apartamentele cu 2 dormitoare au balcon.

~
Servicii incluse: - cazare cu mic dejun; - acces gratuit cu programare in functie de disponibilitate (garantat 2 ore/zi) in Grand Santerra Spa la piscine, saune, baie cu aburi, camera salina si sala de fitness; - internet Wi-Fi gratuit (in camere si spatii comune); - parcare gratuita (in limita locurilor disponibile). Informatii suplimentare: - accesul animalelor de companie este strict interzis; - tarifele nu sunt valabile in perioada targurilor, conferintelor, festivitatilor, a sarbatorilor legale si comerciale (pentru acestea se solicita oferta speciala). Nota: serviciile incluse si facilitatile gratuite se vor acorda in functie de reglementarile in vigoare la momentul sejurului, autoritatile statului roman fiind in masura oricand sa interzica anumite activitati in functie de evolutia pandemiei SARS CoV-2.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Grand Hotel Balvanyos - Oferta Standard, Balvanyos, Romania